fredag 24. august 2012

Endelig helg!

Da var endelig en lang uke over! :)
Jeg ser frem til en avslappende helg med brettspill sammen med venner i morgen, og jeg og Marius skal kose oss med lasagne og fotball på søndag :)

På vei hjem fra skolen i dag stoppet vi innom en strikkebutikk for å kjøpe nytt garn til en babyjakke til Ulrik. Jeg har en del prosjekter som skal avsluttes i september. Så tenkte å strikke den i str 12 mnd, og kose meg med det i høst uten tidspress :)

Gleder meg til å begynne!

Garnet er baby ull fra Dalegarn i en slags gråfarge (nr 5931), og kant i off white (nr 0010). Oppskriften finner dere i Dalegarn sitt hefte Strikkedesign til Baby - nr 210.5 kommentarer:

 1. Den er så fin! Gleder meg til å se den på Ulrik :)

  SvarSlett
 2. Den er kjempefin,mamma holder på med jakka og buksa til J. gleder meg til den er ferdig. Den kommer til å bli Såå fin på U og :)

  SvarSlett
 3. Så kult!! Syntes den var skikkelig fin :) Begynner meg jakka, så ser vi om det blir bukse også :p

  SvarSlett
 4. åh, den fikk jeg mammam til å strikke i lyseblå til lucas og har brukt den litt på rebecca allerede, den er herlig, supert og nydelig fin, liker spesielt hetten veldig bra :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gleder meg til å begynne på den! ....ikke minst å bli ferdig med den også da.. haha.. =) Valgte den elefantgråfargen jeg, holder på med en omslagsjakke i blå =)

   Slett