torsdag 1. november 2012

Besøke Marius i Nederland....

Marius har fått seg ny jobb (innen samme firma) som er prosjektbasert, og for tiden befinner han seg i Brielle i Nederland. Han har vært borte i 4 uker, så da var det på tide å ta turen. Ulrik har rukket å lære mye nytt på den tiden! :)

Tirsdag ble litt stress med ærender som måtte gjøres før avreise og siste rest av pakkingen. Blant annet hente pakke på posten som vi ikke rakk pakke opp.Vi hastet avgårde til bystasjonen for å ta flybussen. Tenkte jeg var smart å pakket i en bergans ryggsekk, men uansett hvordan man snur og vender på det er det litt stress å reise alene med baby, bagasje og vogn/prampack.

Vel fremme på flesland fikk jeg god hjelp av en sasdame til å sjekke inn og ordne med bagasjen. Nok en gang følte jeg meg smart som booket billetten om kastrup istedet for gardermoen siden mandag var kaos der pga snøen.

Aaaaakkurat kommet gjennom sikkerhetskontrollen så blir jeg ropt opp. Argh! Hva har jeg mistet nå tenkte jeg. Makket meg ned i 1 etg igjen, der jeg fikk vite flyet mitt var kansellert! Æsj tenkte jeg! Ikke søren om jeg drar inn igjen til byen. 1 minutt senere dukket damen opp igjen med nye billetter på klm sitt direktefly til amsterdam <3 jippi! :)

Kom til gaten og oppdaget snille damen hadde booket oss på business class, men vi hadde et midtsete, lite praktisk med baby. Fikk bytte og endte opp med en rad alene ;) Klm er forøvrig magiske :) gratis mat og drikke (ja, det var spiselig. Og ja, vin kunne man også få:)) pluss de var kjempehyggelige og ikke minst punktlige! Faktisk før tiden :) Ulrik var eksemplarisk på flyturen og sov søtt <3Vel fremme i Amsterdam hentet vi bagasje (som kom først og alene ut på båndet) og sjekket leiebil. Det var aaaltfor dyrt, så det skal jeg booke via nettet neste gang! Endte opp med å ta toget klokken 20.00. Jeg valgte Fyra som er hurtigtoget, og var fremme i Rotterdam på 27 minutter. Tiden gikk fort da jeg møtte på en privatpilot med småbarn. Altså to interessante samtaleemner. Han trodde forøvrig man i Norge fikk være hjemme med babyen i 3 år, lønnet :p

I Rotterdam valgte jeg å pakke opp vognen og omorganisere alt. Ulrik var trøtt og lei av å henge i bæreselen. Folk glante og var fascinert over den svære oransje dingsen... Altså prampacken :p
Nå var jeg klar til å ta metroen visere til Speijkenisse. Enklere sagt enn gjort! Lang historie kort, informasjonen var stengt, men fikk hjelp av en hyggelig fyr med rastafletter. Ulrik lo når han snudde på hodet.haha. Han tok det med godt humør :p
Ingen steder stod det speijkenisse, så jeg hoppet på et tog og håpte på det beste.
Møtte også her en fargeklatt av en dame fra en karibisk øy, som har to små barn, to fugler, kanin, hamster og en svæær hund. Hunden hadde hun med seg. Turen til speijkenisse føltes veldig lang!
Nå var planen å ta buss siste stykket, men nå var jeg lei så det ble taxi :p
Endelig var vi fremme!! :)
Leiligheten er stooor og fin og luftig, rett og slett perfekt :) bilder kommer!
Og ikke minst, jeg ble møtt med et glass rødvin i døren... <3

1 kommentar:

  1. hektisk da ;)så kosla å lese ;) ser alt for mej ;);) hehe.. klem

    SvarSlett